Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Chiapudding är en god och lyxig frukost som är lätt att förbereda kvällen innan. Vår version innehåller yoghurt för extra krämighet och serveras med ananas, mynta och rostad kokos.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50 g
Chiafrön
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
180 ml
Kokosmjölk
150 g
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
1 burk
Ananasskivor
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla spår av: Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)
1 st
Mynta
Blanda chiafrön (30 g), kokosmjölk och en nypa salt i en liten skål kvällen innan.
Sätt på ett lock och låt stå i kylen till morgonen efter.
Tillsätt yoghurt till skålen med chiapudding på morgonen för en krämig konsistens.
Finhacka mynta. Häll av lag från ananas och skär den i små bitar.
Blanda ananas och mynta i en liten skål.
Hetta upp en stor stekpanna på medelhög värme.
Rosta riven kokos i 3–4 min, eller tills gyllene.
Fördela hälften av chiapuddingen i glas och fortsätt med hälften av ananasen, resterande chiapudding och resterande ananas.
Toppa med rostad kokos.