Skip to main content
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pesto topped salmon

Pesto topped salmon

with roasted almond broccolini and cheesy potato wedges

Allergener:
Pesce
Gluten
Hvede
Milk
Egg
Tree nuts
Schwefeldioxide und Sulfite

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Laxfilé

60 g

Calabresepesto

30 g

Pankoströbröd

500 g

Potatis

2 st

Vitlöksklyfta

40 g

Finriven ost

20 g

Mandlar

150 g

Broccolini

12 ml

Balsamvinäger

125 g

Körsbärstomater

1 st

Basilika

40 g

Rucola

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 2)

1 msk

Smör (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3538 kJ
Energi (kcal)846 kcal
Fett49.6 g
varav mättat15.5 g
Kolhydrater56.6 g
varav socker9.1 g
Kostfiber7.6 g
Protein43.1 g
Kolesterol100 mg
Salt1.1 g
Potassium1150.5 mg
Calcium8.8 mg
Iron0.4 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6