Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Chiapudding är en god och lyxig frukost som är lätt att förbereda kvällen innan. Vår version innehåller yoghurt för extra krämighet och toppas med mango, passionsfrukt och riven kokos.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50 g
Chiafrön
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
1 st
Passionsfrukt
180 ml
Kokosmjölk
25 g
Honung
150 g
Yoghurt
(Innehåller: Mjölk)
15 g
Riven kokos
(Kan innehålla spår av: Korn, Sesam, Råg, Jordnötter, Vete, Gluten, Nötter, Spelt, Havre)
1 st
Mango
Blanda chiafrön (30 g), kokosmjölk, honung och en nypa salt i en liten skål kvällen innan.
Sätt på ett lock och låt stå i kylen till morgonen efter.
TIPS: Lägg honung i en skål med varmt vatten i 1 min om den har stelnat.
Tillsätt yoghurt till skålen med chiapudding på morgonen för en krämig konsistens.
Halvera passionsfrukt och gröp ur kärnorna med en sked.
Skala och skär mango i två delar längs med kärnan i mitten. Tärna i 1 cm stora bitar.
Fördela chiapudding mellan glas och toppa med mango, passionsfrukt och riven kokos.