Pan-fried trout
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Pan-fried trout

Pan-fried trout

with creamy spinach and roasted potatoes

Allergener:
Fisk
•Mjölk
•Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Öring

(Innehåller Fisk)

75 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

1 st

Zucchini

4 g

Vitlöksflörter

500 g

Bakpotatis

30 g

Spenat

1 portionspåse

Basilika

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 3)

½ dl

Vatten (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 1)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2235 kJ
Energi (kcal)534 kcal
Fett23 g
varav mättat4.5 g
Kolhydrater51.3 g
varav socker7.1 g
Protein32.2 g
Salt2.1 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna

Instruktioner

1
2
3
4
5
6