Olive and basil baked Salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Olive and basil baked Salmon

with roasted vegetables and pear salad

Allergener:
Fisk
•Mjölk

Läs produktetiketten för att fĂ¥ all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivĂ¥Lätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

1 st

Rödlök

250 g

Laxfilé

(InnehĂ¥ller Fisk)

20 g

Kalamataoliver

1 portionspĂ¥se

Basilika

75 ml

Gräddfil

(InnehĂ¥ller Mjölk)

1 portionspĂ¥se

Dill

30 g

Spenat

½ st

Päron

IngĂ¥r inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3031 kJ
Energi (kcal)724 kcal
Fett42.5 g
varav mättat9.3 g
Kolhydrater52.9 g
varav socker8.2 g
Protein32.7 g
Salt3.9 g

Köksredskap

•BakplĂ¥t

Instruktioner

1
2
3
4
5
6