Skip to main content
Olive and basil baked Salmon
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Olive and basil baked Salmon

with roasted vegetables and pear salad

Allergener:
Pesce
Milk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

1 st

Rödlök

250 g

Laxfilé

20 g

Kalamataoliver

1 st

Basilika

75 ml

Gräddfil

1 st

Dill

30 g

Spenat

½ st

Päron

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

¼ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 4)

1 msk

Olivolja (steg 5)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3031 kJ
Energi (kcal)724 kcal
Fett42.5 g
varav mättat9.3 g
Kolhydrater54.8 g
varav socker7.8 g
Kostfiber5.9 g
Protein32.6 g
Kolesterol100 mg
Salt3.9 g
Potassium1208.1 mg
Calcium17.6 mg
Iron0.5 mg

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

1
2
3
4
5
6