topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Moroccan quinoa salad

with zucchini, aubergine, pomegranate seeds and mint

Allergener:
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
30 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

1 portionspåse

Mynta & koriander

2 st

Naanbröd

1 st

Aubergine

1 st

Zucchini

2 st

Vitlöksklyfta

200 g

Trefärgad quinoa

2 g

Saha-Ras

1 st

Ekologisk citron

½ st

Granatäpple

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

30 g

Spenat

Ingår inte i din leverans

2 msk

Smör (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2474 kJ
Energi (kcal)591 kcal
Fett23.6 g
varav mättat12.1 g
Kolhydrater76.6 g
varav socker13.8 g
Protein15.4 g
Salt0.2 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6