Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
1 st
Sallad
250 g
Blandfärs
25 g
Ströbröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
30 g
Misopasta
(Innehåller: Gluten, Vete, Soja)
12.5 g
Honung
25 ml
Sojasås
(Innehåller: Gluten, Vete, Soja)
1 st
Gurka
75 g
Rödkål, förskuren
2 st
Morot
10 g
Sesamfrön
(Innehåller: Sesam Kan innehålla spår av: Nötter, Jordnötter)
50 g
Vegansk srirachamajonnäs
½ st
Citrusfrukt
1 st
Ägg (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
½ dl
Vatten (steg 4)
½ msk
Vetemjöl (steg 4)
1 msk
Olivolja (steg 5)
¼ tsk
Salt (steg 5)