topBanner
Mexikansk frittata med koriander

Mexikansk frittata med koriander

Ta semester från julmaten med vår mexikanska frittata som kommer få din mun att vattnas som vattenfallet i Aqua Azul. Hela 40% av svenskarna får prinskorv över under jul - och nu vet de vad de ska göra med den.

Taggar:Jul

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener.

Tillagningstid35 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4
Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
Energi (kJ)0 kJ
Energi (kcal)0 kcal
Fett0 g
varav mättat0 g
Kolhydrater0 g
varav socker0 g
Kostfiber0 g
Protein0 g
Kolesterol0 mg
Salt0 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Sätt ugnen på 175 ° varmluft.

2

Ta bort fröna från paprikorna och skär dem i stora bitar. Finhacka rödlöken.

3

Vispa äggen tillsammans med kummin, paprika, salt och peppar.

4

Skär prinskorven i stora bitar.

5

Värm upp en stekpanna på högsta värme. När stekpannan ryker, vrid ner den till medium och tillsätt rödlök och peppar och stek i ca 30-45 sek. Tillsätt korvarna och stek alltihop i ytterligare 30 sek.

6

Häll i de vispade äggen i stekpannan och placera den i ugnen i ca 20-25 min. Om du inte har en stekpanna som tål ugnen kan du lägga den i en ugnsform och låta den vara i ugnen i 5 min längre än beskrivet ovan.