Mediterranean prosciutto-wrapped pork tenderloin
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Mediterranean prosciutto-wrapped pork tenderloin

Mediterranean prosciutto-wrapped pork tenderloin

with broccolini, herbed yoghurt and charred lemon

Taggar:
Proteinrik
•Max 50g kolhydrater
•Glutenfri
Allergener:
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid45 minuter
30 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

400 g

Småpotatis

30 g

Spenat

100 g

Grekisk salladsost

(Innehåller Mjölk)

1 st

Citron

300 g

Fläskytterfilé

10 g

Pinjenötter

(Kan innehålla Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)

50 g

Prosciutto

150 g

Broccolini

1 portionspåse

Oregano

250 g

Körsbärstomater

70 g

Kalamataoliver

75 ml

Yoghurt

(Innehåller Mjölk)

Ingår inte i din leverans

½ msk

Olivolja (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3465 kJ
Energi (kcal)828 kcal
Fett43.9 g
varav mättat17.5 g
Kolhydrater50 g
varav socker13.2 g
Protein57 g
Salt4.4 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6