Färsk tomatsoppa med basilika och stenugnsbröd
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Färsk tomatsoppa med basilika och stenugnsbröd

Färsk tomatsoppa med basilika och stenugnsbröd

1 000 ml | 2–3 portioner | Värm på spis eller i mikro

Vissa dagar är allt som behövs bara en enkel, värmande middag. Njut av denna krämiga tomatsoppa med basilika, som är redo på nolltid.

Observera att bilden på produkten endast är ett serveringsförslag - eventuella ytterligare ingredienser på bilden med produkten som inte är listade nedan ingår inte i produkten du köper.

Ingredienser: Tomat (62%), vatten, lök, morot, rotselleri (SELLERI), olivolja, havssalt, basilika (0,38%), blandade örter och kryddor.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Selleri
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Tomatsoppa med basilika

(Innehåller Selleri Kan innehålla Sulfiter, Ägg, Jordnötter, Nötter, Soja, Gluten, Senap, Fisk, Mjölk, Lupin)

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2382 kJ
Energi (kcal)569 kcal
Fett20.8 g
varav mättat3.2 g
Kolhydrater80.1 g
varav socker19.9 g
Protein14.1 g
Salt6.7 g

Instruktioner

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image