
Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Här kommer en sidorätt med inspiration från Thailands fantastiska gatumat. Vi steker kyckling med vår egen kryddblandning Ginger Ninja och serverar den med en krispig jordnötsdipp och färsk lime.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
100 g
Sataysås
(Innehåller: Jordnötter, Soja, Gluten, Vete)
40 g
Saltade jordnötter
(Innehåller: Jordnötter Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter)
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller: Senap, Ägg)
1 st
Lime
280 g
Kycklinginnerfilé
1 msk
Olivolja (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 2)

Blanda Ginger Ninja, olivolja [1 msk], salt [1/4 tsk] och en nypa peppar i en stor skål och vänd i kyckling.
VIKTIGT: Tvätta händer och köksredskap noggrant efter hantering av rå kyckling.

Hetta upp olivolja [1 msk] i en stekpanna på medelhög värme.
Stek kyckling i 3 min per sida, eller tills brynt och genomstekt.
Ställ åt sidan på en tallrik.
TIPS: Kycklingen är färdiglagad när köttet inte längre är rosa i mitten.

Grovhacka jordnötter.
Skär lime i klyftor.
Blanda sataysås med jordnötter i en liten skål.

Servera kyckling med sataysås och en skvätt limesaft.