Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Här kommer en sidorätt med inspiration från Thailands fantastiska gatumat. Vi steker kyckling med vår egen kryddblandning Ginger Ninja och serverar den med en krispig jordnötsdipp och färsk lime.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Sataysås
(Innehåller Jordnötter, Soja, Gluten, Vete)
40 g
Saltade jordnötter
(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)
5 g
Ginger Ninja
(Innehåller Senap, Ägg)
1 st
Lime
280 g
Kycklinginnerfilé
1 msk
Olivolja (steg 1)
¼ tsk
Salt (steg 1)
1 msk
Olivolja (steg 2)
Blanda Ginger Ninja, olivolja [1 msk], salt [1/4 tsk] och en nypa peppar i en stor skål och vänd i kyckling.
VIKTIGT: Tvätta händer och köksredskap noggrant efter hantering av rå kyckling.
Hetta upp olivolja [1 msk] i en stekpanna på medelhög värme.
Stek kyckling i 3 min per sida, eller tills brynt och genomstekt.
Ställ åt sidan på en tallrik.
TIPS: Kycklingen är färdiglagad när köttet inte längre är rosa i mitten.
Grovhacka jordnötter.
Skär lime i klyftor.
Blanda sataysås med jordnötter i en liten skål.
Servera kyckling med sataysås och en skvätt limesaft.