Svampsoppa och Ciabatta
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Svampsoppa och Ciabatta

Svampsoppa och Ciabatta

1000 ml | 2-3 portioner

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.

Ingredienser: Vatten, champinjoner (20,3%), grädde (MJÖLK), lök, rotselleri (SELLERI), morot, potatisstärkelse, havssalt, svampblandning (karljohansvamp, boletes, ostronskivling, svart svamp), blandade örter och kryddor.

Allergener:
Korn
Gluten
Vete
Mjölk
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Ciabatta

(Innehåller Korn, Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

1000 ml

Svampsoppa

(Innehåller Mjölk, Selleri Kan innehålla Lupin, Senap, Nötter, Jordnötter, Soja, Ägg, Fisk, Gluten)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2223 kJ
Energi (kcal)531 kcal
Fett15.9 g
varav mättat8.3 g
Kolhydrater77.8 g
varav socker9.3 g
Protein16.6 g
Salt6.1 g

Instruktioner