Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En rostad bagel blir lätt den ultimata mackan när man fyller den med avokado, rökt lax och gurka. Lika bra som både lyxig frukost och mumsigt mellanmål!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Sesambagel
(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)
2 st
Avokado
1 st
Citron
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller Fisk)
1 st
Gurka
Dela på bagels.
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du vill rosta bagels.
Placera bagels med skärsidan upp på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.
TIPS: Våra bagels kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Under tiden, halvera citron.
Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur med en sked och skär den i tunna skivor.
Skala gurka i långa band med en potatisskalare.
Fyll bagels med avokado toppad med en skvätt citronsaft och en nypa salt och peppar, lax och gurka.