Skandinaviskt påskplock | tapasbricka
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Skandinaviskt påskplock | tapasbricka

Skandinaviskt påskplock | tapasbricka

2–4 portioner | med lax och färskost med dill

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2–4 personer ingår. Fira påsk med vår härliga plockmat som du kan njuta av med familj eller vänner. Vi har förberett ett litet tapaskit som är redo att serveras – vad sägs om kallrökt lax, mandlar, sockerärtor, rädisor, kex med havssalt och färskost med dill att doppa i?

Allergener:
Fisk
Nötter
Mjölk
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidfem minuter
fem minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

40 g

Mandlar

(Innehåller Nötter Kan innehålla Råg, Sesam, Spelt, Vete, Korn, Gluten, Havre, Jordnötter)

1 portionspåse

Sockerärtor

150 g

Färskost

(Innehåller Mjölk)

75 g

Rädisor

1 portionspåse

Dill

175 g

Kex med havssalt

(Innehåller Gluten, Vete)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2811 kJ
Energi (kcal)672 kcal
Fett97 g
varav mättat14.6 g
Kolhydrater66.1 g
varav socker6.2 g
Protein134.1 g
Salt14.9 g

Instruktioner

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image