Rökt lax- och avokadobagel
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Rökt lax- och avokadobagel

Rökt lax- och avokadobagel

2 portioner | med gurkband

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. En rostad bagel blir lätt den ultimata mackan när man fyller den med avokado, rökt lax och gurka. Lika bra som både lyxig frukost och mumsigt mellanmål!

Allergener:
Korn
Gluten
Sesam
Vete
Fisk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Sesambagel

(Innehåller Korn, Gluten, Sesam, Vete)

2 st

Avokado

1 st

Citron

100 g

Kallrökt lax

(Innehåller Fisk)

1 st

Gurka

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2889 kJ
Energi (kcal)690 kcal
Fett29.3 g
varav mättat6.5 g
Kolhydrater71.1 g
varav socker12.1 g
Protein27 g
Salt3 g

Instruktioner

Rosta bagels
1

Dela på bagels.

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du vill rosta bagels.

Placera bagels med skärsidan upp på en plåt med bakplåtspapper. Rosta i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och gyllene.

TIPS: Våra bagels kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem. 

Förbered grönsaker
2

Under tiden, halvera citron.

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur med en sked och skär den i tunna skivor.

Förbered gurka
3

Skala gurka i långa band med en potatisskalare.

Servera
4

Fyll bagels med avokado toppad med en skvätt citronsaft och en nypa salt och peppar, lax och gurka.