Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Det här smarriga receptet bjuder på pizza med pitabröd som botten. Vi toppar vårt pitabröd med ost, rucola och prosciutto. Vi gör också en egen pesto på valnötter, basilika och ost som vi ringlar över.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
100 g
Prosciutto
2 st
Pitabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
1 portionspåse
Basilika
40 g
Finriven ost
(Innehåller Mjölk, Ägg)
40 g
Rucola
40 g
Valnötter
(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)
4 msk
Olja till dressing
¼ tsk
Salt till dressing
Värm ugnen till 200 °C/180 °C (varmluft).
Placera pitabröd på ett bakplåtspapper direkt på gallret och strö över hälften av den rivna osten.
Rosta i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
Under tiden, finhacka valnötter och basilika.
Blanda valnötter, basilika, resterande ost, olivolja, salt och en nypa peppar i en liten skål.
Skölj rucola.
Lägg upp pitabröd på tallrikar och toppa med rucola och prosciutto.
Ringla över pesto på pitabröd.