
Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Ost, bacon och honung – låter inte det som de perfekta komponenterna för ett supergott tillbehör? Den söta honungen blir ett klockrent komplement till sältan från den baconlindade grillosten och srirachamajonnäs blir en perfekt dippsås. Dessutom passar denna mummifierade ost extra bra som Halloween-rätt.
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
200 g
Grillost
(Innehåller: Mjölk)
25 g
Honung
125 g
Bacon, skivor
100 g
Vegansk srirachamajonnäs

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Skär grillost i 2 cm tjocka skivor på längden.
Halvera bacon och skär i 1 cm breda band på längden.

Linda varje skiva grillost med en bit bacon för att få den att se ut som en mumie.
Placera grillost på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 15 min, eller tills gyllene.

Ta ut färdig grillost ur ugnen och ringla över honung.

Servera baconlindad grillost med srirachamajonnäs.