Middagstallrik för kräsna barn
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Middagstallrik för kräsna barn

Middagstallrik för kräsna barn

2 portioner | med pitapizza, frukt och grönt

Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. De flesta barn föredrar att ha maten uppdelad och att kunna se exakt vad de äter. Det hjälper vi gärna till med i form av denna enkla och goda kvällsmat för de minsta. Vi gör en tallrik med äppelklyftor, gurkstavar, paprikaskivor och pitapizza med tomatpuré och ost.

Allergener:
Mjölk
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstidtio minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Gurka

100 g

Riven gouda

(Innehåller Mjölk)

1 st

Paprika

1 burk

Tomatpuré

2 st

Pitabröd

(Innehåller Gluten, Vete)

1 st

Äpple

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1821 kJ
Energi (kcal)435 kcal
Fett14.7 g
varav mättat9.5 g
Kolhydrater53.2 g
varav socker16.9 g
Protein19.5 g
Salt1.9 g

Instruktioner

Gör pitapizza
1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C varmluft.

Placera pitabröd på en plåt med bakplåtspapper.

Bre med tomatpuré, strö över ost och grädda i 5–6 min, tills osten har smält.

Förbered grönsaker
2

Skär paprika i 2 cm tjocka skivor.

Skär gurka i 1 cm tjocka stavar.

Förbered frukt
3

Halvera, kärna ur och skär äpple i klyftor.

Servera
4

Lägg upp pitapizza, äpple, gurka och paprika på tallrikar.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image