Lyxig briochetoast med ost och prosciutto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Lyxig briochetoast med ost och prosciutto

Lyxig briochetoast med ost och prosciutto

2 portioner | med aprikoschutney & rucola

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 2 steg och portionerade ingredienser för 4 personer ingår. Goda lunchmackor tröttnar vi aldrig på! Denna lyxiga variant gör du enkelt på fluffigt briochebröd med aprikoschutney som steks gyllene med en fyllning på gouda, prosciutto och rucola.

Allergener:
Ägg
Gluten
Mjölk
Vete
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Briochebröd

(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)

50 g

Riven gouda

(Innehåller Mjölk)

40 g

Rucola

50 g

Aprikoschutney

(Innehåller Senap)

100 g

Prosciutto

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör till stekning

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2415 kJ
Energi (kcal)577 kcal
Fett28 g
varav mättat13.2 g
Kolhydrater53.5 g
varav socker16 g
Protein26.9 g
Salt4.2 g

Köksredskap

Stekpanna

Instruktioner

Förbered bröd
1

Dela bröd på mitten.

Bre brödhalvor med aprikoschutney.

Fyll sandwich
2

Skölj rucola.

Fyll bröd med gouda, prosciutto och rucola.

Stek sandwich
3

Smält smör i en stor stekpanna på medelvärme.

Stek brödet i 2–3 min per sida, eller tills brynt.

Servera
4

Halvera sandwich och servera den medan den är varm.