Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 2 steg och portionerade ingredienser för 4 personer ingår. Goda lunchmackor tröttnar vi aldrig på! Denna lyxiga variant gör du enkelt på fluffigt briochebröd med aprikoschutney som steks gyllene med en fyllning på gouda, prosciutto och rucola.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Briochebröd
(Innehåller Ägg, Gluten, Mjölk, Vete Kan innehålla Sesam, Soja)
50 g
Riven gouda
(Innehåller Mjölk)
40 g
Rucola
50 g
Aprikoschutney
(Innehåller Senap)
100 g
Prosciutto
1 msk
Smör till stekning
Dela bröd på mitten.
Bre brödhalvor med aprikoschutney.
Skölj rucola.
Fyll bröd med gouda, prosciutto och rucola.
Smält smör i en stor stekpanna på medelvärme.
Stek brödet i 2–3 min per sida, eller tills brynt.
Halvera sandwich och servera den medan den är varm.