Superenkla och utsökt goda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser till 2 portioner ingår. Idag frestar vi med härliga lunchwraps, som lätt kan förberedas i god tid om du vill ta med dem till jobbet eller på picknick. Vi fyller våra wraps med kallrökt lax, en sötsyrlig sallad med rödlök, dill och honung- och senapsdressing, och färsk rädisa.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
100 g
Kallrökt lax
(Innehåller Fisk)
1 portionspåse
Dill
40 g
Honung- & senapsdressing
(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)
1 st
Sallad
75 g
Rädisor
¼ tsk
Salt till sallad
Ansa sallad, separera salladsbladen og grovhacka.
Skär rädisa i tunna skivor.
Finhacka dill.
Blanda honung- och senapsdressing, dill och salt i en stor skål.
Vänd sallad i skålen.
Värm upp ugnen till 220°C/200°C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn.
Värm tortillas i 30-60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4-5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas som de är, men vi rekommenderar att värma dem.
Lägg sallad, rädisa och lax på tortillas.
Vik ihop till wraps.