Kikärtssoppa och stenugnsbakad baguette
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kikärtssoppa och stenugnsbakad baguette

Kikärtssoppa och stenugnsbakad baguette

1000 ml | 2-3 portioner | Värm på spis eller i mikrovågsugn

En varm och riklig kikärtssoppa med goda smaker från tomater, lök, röda linser, morötter och blandade kryddor.

Ingredienser: Vatten, tomat, kikärter (17%), röda linser, lök, morot, olivolja, blandade örter och kryddor, rotselleri (SELLERI), havssalt.

Tillagning:

Mikrovågsugn:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en skål.
  2. Ställ skålen i mikron och värm i ca 1 min. på 700-900 W.
  3. Rör om lite och värm därefter i ytterligare 1 min. eller tills mycket varmt.

Gryta:

  1. Häll innehållet i förpackningen i en kastrull.
  2. Värm på medelhög temperatur i 5-6 min. med frekvent omrörning

Ugn:

  1. Värm ugnen till 220°C/200°C (varmluft).
  2. Placera baguette direkt på ugnsgallret och värm i ugnen i 7-8 min.
Allergener:
Selleri
Gluten
Vete

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Kikärtssoppa

(Innehåller Selleri Kan innehålla Ägg, Soja, Sulfiter, Mjölk, Senap, Lupin, Fisk, Nötter, Gluten, Jordnötter)

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kcal)689 kcal
Energi (kJ)2884 kJ
Fett14.1 g
varav mättat2.1 g
Kolhydrater109.9 g
varav socker12.4 g
Protein27.8 g
Salt5.4 g

Instruktioner