
Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. En rätt som är perfekt att dela och receptkort med 4 steg. Du gör enkelt dina egna crostinis genom att rosta baguetteskivor i ugnen. Med en topping på getost, prosciutto, tranbär och rosmarin blir de extra festliga och juliga. Dessutom går de supersnabbt att göra, så att du får mer tid för gästerna!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Baguette
(Innehåller: Vete, Gluten)
100 g
Getost
(Innehåller: Mjölk Kan innehålla spår av: Mjölk)
50 g
Prosciutto
40 g
Tranbär
(Kan innehålla spår av: Sesam, Nötter, Jordnötter)
1 st
Rosmarin

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).
Skär baguette i 1,5 cm tjocka skivor, placera dem på en plåt med bakplåtspapper och ringla över en skvätt olivolja och en nypa salt.
Grädda mitt i ugnen i 6–8 min, eller tills krispiga och rostade.

Klipp mindre bitar av rosmarinen, så att de liknar julgranar.

Bre getost på brödskivorna.
Ringla över en skvätt olivolja och krydda med en nypa peppar.

Toppa crostinis med prosciutto, tranbär och små rosmaringranar.