
Njut av lunch i två dagar med en smarrig färdigrätt och ett lättlagat recept i 4 steg. Innehåller portionerade ingredienser och steg för steg-anvisningar för två personer. Kyckling och curry fungerar fenomenalt ihop, och i dag kombinerar vi dessa klassiska smaker i en krämig dressing med syrligt äpple och crème fraiche att fylla pitabröd med. Dagen efter värmer vi en klassisk lasagne, och så är lunchen serverad!
Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
2 st
Pitabröd
(Innehåller: Gluten, Vete)
4 g
Curry-On
30 g
Spenat
300 g
Strimlad kycklingbröstfilé
75 ml
Crème fraiche
(Innehåller: Mjölk)
1 st
Äpple
2 st
Lasagne
(Innehåller: Gluten, Vete, Mjölk Kan innehålla spår av: Jordnötter, Nötter, Sesam)

Värm ugnen till 200 °C/180 °C (varmluft).
Placera pitabröd direkt på gallret och rosta i ugnen i 3–4 min, eller tills uppvärmda.
TIPS: Våra pitabröd kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att rosta dem.

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Tillsätt kyckling och krydda med salt.
Stek i 4–5 min, eller tills gyllene och genomstekt. Vänd den då och då.
VIKTIGT: 1) Tvätta händer och köksredskap noggrant efter hantering av rå kyckling. 2) Den är färdiglagad när köttet inte längre är rosa i mitten.

Under tiden, skölj spenat.
Halvera, kärna ur och finhacka äpple.
Blanda crème fraiche, Curry-on, salt och en nypa peppar i en stor skål.
Tillsätt färdigstekt kyckling och äpple.

Skär en öppning i pitabröd och fyll dem med spenat och currykyckling.