
Choklad- och karamellfondant
2 x 90 g | 2 portioner | Värm i ugn eller mikrovågsugn
En godbit smakar alltid bra efter en god middag, eller när du bara har lust. Här är en läcker efterrätt som bara behöver värmas upp.
Förberedelser:
I förvärmd ugn: Ta bort från pappersbägaren och värm i 9-10 minuter vid 200 °C.
Mikrovågsugn: Ta bort från papperskoppen och värm i 20 sekunder vid 800 till 900 W (förberedelsestid för 1 stycke). Alla enheter kan variera. Detta är bara ett råd.
Allergener:
Soja
•Gluten
•Vete
•Mjölk
•Ägg
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
2 st
Choklad- och karamellfondant
(Innehåller Soja, Gluten, Vete, Mjölk, Ägg Kan innehålla Nötter)