Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Caesarsallad är en lunchfavorit för många, och i dag serverar vi denna klassiker i ny tappning i form av en wrap. Vi värmer tortillas, och utöver sallad med en krämig ranchdressing på gräddfil, majonnäs och vitlök fyller vi dem med stekt grillost och hyvlad ost. Lunch på ett kick!
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
2 st
Tortillabröd
(Innehåller Gluten, Vete)
200 g
Grillost
(Innehåller Mjölk)
25 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
40 g
Italiensk hårdost, hyvlad
(Innehåller Mjölk)
1 st
Vitlöksklyfta
75 ml
Gräddfil
(Innehåller Mjölk)
1 st
Sallad
¼ tsk
Salt (steg 3)
Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft) om du inte har en mikrovågsugn, men vill värma tortillas.
Värm tortillas i 30–60 sek i mikrovågsugnen, eller täckta med folie i ugnen i 4–5 min.
TIPS: Våra tortillas kan ätas rätt ur påsen, men vi rekommenderar att värma dom.
Under tiden, skär grillost i 1 cm tunna skivor.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Stek grillost i 2–3 min per sida, eller tills gyllene.
Finhacka eller pressa vitlök.
Blanda gräddfil, majonnäs, vitlök, salt och en nypa peppar i en stor skål.
Ansa sallad och separera och grovhacka salladsblad.
Vänd ner sallad i dressingen.
Placera sallad, grillost och hyvlad ost i mitten på tortillas. Krydda med en nypa salt och peppar.
Vik in sidorna och rulla ihop till en wrap.