Tomatsoppa med basilika och klassiskt vitlöksbröd
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Tomatsoppa med basilika  och klassiskt vitlöksbröd

Tomatsoppa med basilika och klassiskt vitlöksbröd

2 portioner | med ost och persilja

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Vi vågar nästan påstå att vitlöksbröd är det ultimata tillbehöret – alla gillar det och det passar till nästan allt! Dessutom går det jättesnabbt att göra själv. Vi toppar bara baguette med vitlök- och persiljesmör och ost, och sen är brödet redo att avnjutas efter 6–8 minuter i ugnen.

Allergener:
Mjölk
Ägg
Gluten
Vete
Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
fem minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

2 st

Vitlöksklyfta

40 g

Finriven ost

(Innehåller Mjölk, Ägg)

2 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

1 portionspåse

Kruspersilja

1 st

Tomatsoppa med basilika

(Innehåller Selleri Kan innehålla Sulfiter, Ägg, Jordnötter, Nötter, Soja, Gluten, Senap, Fisk, Mjölk, Lupin)

Ingår inte i din leverans

2 msk

Smör till smör

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3166 kJ
Energi (kcal)757 kcal
Fett38.4 g
varav mättat14.8 g
Kolhydrater80.7 g
varav socker20.2 g
Protein20.9 g
Salt8.1 g

Köksredskap

Bakplåt

Instruktioner

Förbered råvaror
1

Värm ugnen till 220 °C/200 °C (varmluft).

Finhacka eller pressa vitlök.

Finhacka persilja.

Blanda vitlökssmör
2

Blanda vitlök, persilja, smör, en nypa salt och peppar i en skål.

Rosta bröd
3

Halvera baguetten på längden.

Bre på vitlökssmör och toppa med finriven ost.

Placera på en plåt med bakplåtspapper och rosta i ugnen i 6–8 min, tills krispigoch gyllene.

Servera
4

Skär vitlöksbröd i bitar och lägg upp på ett serveringsfat.