Kidneybönor och avokado-succotash bowl
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Kidneybönor och avokado-succotash bowl

Kidneybönor och avokado-succotash bowl

med picklad rödlök och bulgur

I kväll står grönsaksrätten succotash på menyn. I vår succotash steker vi kidneybönor, paprika och majs och kryddar med vår kryddblanding Ay Cajun-ba. Vi serverar den tillsammans med bulgur, spenat, avokado, syltad rödlök, jordnötter och en klick gräddfil.

Taggar:
Snabb
<650 kcal 2P-baserat
Vegetarisk
Allergener:
Senap
Ägg
Mjölk
Jordnötter
Sulfiter
Vete
Gluten

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Lime

12.5 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

1 portionspåse

Koriander

1 st

Avokado

75 ml

Gräddfil

(Innehåller Mjölk)

20 g

Saltade jordnötter

(Innehåller Jordnötter Kan innehålla Sesam, Nötter)

30 g

Spenat

1 paket

Kidneybönor

1 burk

Majs

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

85 g

Bulgur

(Innehåller Vete, Gluten)

1 st

Rödlök

1 st

Paprika

Ingår inte i din leverans

2.5 dl

Vatten til bulgur

½ tsk

Socker till inläggning

1 msk

Vatten till inläggning

¼ tsk

Salt till inläggning

¼ tsk

Salt till bulgur

1 msk

Vatten till dressing

¼ tsk

Salt till dressing

¼ tsk

Salt till grönsaker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2683 kJ
Energi (kcal)641 kcal
Fett26.6 g
varav mättat7.3 g
Kolhydrater63.3 g
varav socker17.3 g
Protein19.5 g
Salt3.6 g

Instruktioner

Pickla rödlök
1

Koka upp vatten i en medelstor kastrull.

Halvera lime.

Halvera rödlök och skär den i tunna skivor.

Blanda limesaft, socker, vatten och salt i en liten skål.

Vänd rödlök i lagen och ställ åt sidan. Häll av lag innan servering.

Koka bulgur
2

Tillsätt bulgur och salt till kastrullen och sänk till medellåg värme. Sjud under lock i 9–10 min eller tills ”al dente”.

Gör dressing
3

Under tiden, blanda gräddfil, majonnäs, vatten, salt och en nypa peppar in en liten skål.

Tillaga succotash
4

Häll av och skölj kidneybönor.

Häll av majs.

Tärna paprika i 1 cm stora bitar.

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.

Stek paprika, kidneybönor, majs, Ay Cajun-ba, salt och en nypa peppar i 2–3 min, eller tills paprika har mjuknat.

Förbered råvaror
5

Under tiden, skölj spenat.

Halvera och kärna ur avokado. Gröp ur med en sked och skär i tunna skivor.

Finhacka koriander.

Rör i koriander i färdig bulgur.

Servera
6

Servera bulgur i skålar.

Toppa med sauterade grönsaker, spenat, avokado och syltad rödlök.

Krydda avokado med en nypa salt.

Strö över jordnötter och en klick gräddfil.