
Japanese plant-based mince bowl
with ginger rice and asian mayo
Taggar:
Vegetarisk
•Snabb
•Mjölkfri
•Barnvänlig
Allergener:
Gluten
•Korn
•Soja
•Sesam
•Sulfiter
•Vete
•Ägg
•Senap
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid20 minuter
20 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
160 g
Vegofärs
(Innehåller Gluten, Korn, Soja)
½ st
Ingefära
150 g
Jasminris
1 st
Morot
1 st
Pak choi
1 st
Gurka
1 st
Vitlöksklyfta
10 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
75 g
Asiatisk woksås
(Innehåller Gluten, Sulfiter, Vete, Sesam, Soja)
50 g
Asiatisk majonnäs
(Innehåller Sesam, Ägg, Senap, Soja, Gluten, Vete)
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
3 dl
Vatten (steg 1)
½ msk
Olivolja (steg 4)
¼ tsk
Salt (steg 4)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6