Indian chickpea curry
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Indian chickpea curry

Indian chickpea curry

with green beans and fried onions

Taggar:
<650 kcal 2P-baserat
•Vegetarisk
Allergener:
Senap
•Gluten
•Vete
•Soja
•Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid25 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

150 g

Jasminris

1 st

Lök

2 st

Morot

75 g

Haricots verts

½ paket

Kikärtor

8 g

Milda Mahal

20 g

Gul currypasta

(Innehåller Senap)

60 g

Spenat

½ st

Rostad lök

(Innehåller Gluten, Vete)

1 portionspåse

Koriander

25 ml

Sojasås

(Innehåller Vete, Soja, Gluten)

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

½ st

Lime

½ g

Chiliflakes

Ingår inte i din leverans

3 dl

Vatten (steg 1)

½ tsk

Salt (steg 1)

½ msk

Olivolja (steg 2)

2 dl

Vatten (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3073 kJ
Energi (kcal)734 kcal
Fett33.2 g
varav mättat19.3 g
Kolhydrater91.2 g
varav socker15.4 g
Protein16.5 g
Salt5.9 g

Köksredskap

•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6