Skip to main content
Barnmiddag: Vegonuggets och regnbågspommes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Barnmiddag: Vegonuggets och regnbågspommes

2 portioner | med remouladsås

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Enkelt är ofta bäst när det gäller kräsna barn och stressade föräldrar som snabbt ska svänga ihop en god middag. Vi hjälper dig på traven med denna smarriga rätt – allt du behöver göra är att rosta vegonuggets och pommes på morot, potatis och rödbeta i ugnen och servera dem med remouladsås.

Taggar:
Lunch
Allergener:
Ägg
Senap
Gluten
Havre
Vete
Korn

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Morot

1 st

Rödbeta

300 g

Potatis

75 g

Remouladsås

(Innehåller: Ägg, Senap)

200 g

Veganska Nuggets

(Innehåller: Gluten, Havre, Vete, Korn)

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt till rotfrukter

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1838 kJ
Energi (kcal)439 kcal
Fett14.2 g
varav mättat1.3 g
Kolhydrater59.6 g
varav socker12.2 g
Protein16.5 g
Salt2.5 g

Instruktioner

1

Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).

Skär morot, potatis och rödbeta (oskalade) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.

Blanda med en skvätt olivolja, salt och en nypa peppar. 

Rosta i ugnen i 25–35, min eller tills gyllene och mjuka.

TIPS: Använd fler plåtar om det blir för trångt.

2

Placera nuggets på en ny plåt med bakplåtspapper.

Rosta i ugnen i 12 min, eller tills krispiga och gyllene.

3

Häll upp remouladsås i en liten skål.

4

Lägg upp regnbågspommes och nuggets på tallrikar.

Servera med remouladsås vid sidan av.