Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Enkelt är ofta bäst när det gäller kräsna barn och stressade föräldrar som snabbt ska svänga ihop en god middag. Vi hjälper dig på traven med denna smarriga rätt – allt du behöver göra är att rosta vegonuggets och pommes på morot, potatis och rödbeta i ugnen och servera dem med remouladsås.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
1 st
Morot
1 st
Rödbeta
300 g
Potatis
75 g
Remouladsås
(Innehåller: Ägg, Senap)
200 g
Veganska Nuggets
(Innehåller: Gluten, Havre, Vete, Korn)
½ tsk
Salt till rotfrukter
Värm ugnen till 240 °C/220 °C (varmluft).
Skär morot, potatis och rödbeta (oskalade) i 1 cm tunna pommes och placera dem på en plåt med bakplåtspapper.
Blanda med en skvätt olivolja, salt och en nypa peppar.
Rosta i ugnen i 25–35, min eller tills gyllene och mjuka.
TIPS: Använd fler plåtar om det blir för trångt.
Placera nuggets på en ny plåt med bakplåtspapper.
Rosta i ugnen i 12 min, eller tills krispiga och gyllene.
Häll upp remouladsås i en liten skål.
Lägg upp regnbågspommes och nuggets på tallrikar.
Servera med remouladsås vid sidan av.