Herby fish cakes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Herby fish cakes

Herby fish cakes

With roasted potatoes and rucola salad

Taggar:
Barnvänlig
•<650 kcal 2P-baserat
•Mjölkfri
Allergener:
Fisk
•Senap
•Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

1 portionspåse

Dill

½ portionspåse

Bladpersilja

½ st

Äpple

250 g

Sej

(Innehåller Fisk)

30 g

Pankoströbröd

4 g

Vitlöksflörter

40 g

Rucola

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

6 g

Senap

(Innehåller Senap)

½ st

Citron

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 5)

1 st

Ägg (steg 3)

¼ tsk

Socker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2446 kJ
Energi (kcal)585 kcal
Fett29 g
varav mättat3.9 g
Kolhydrater52.3 g
varav socker8.1 g
Protein30.6 g
Salt3.2 g

Köksredskap

•Stekpanna
•Ugnsform

Instruktioner

1
2
3
4
5
6