Skip to main content
Herby fish cakes
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Herby fish cakes

Herby fish cakes

With roasted potatoes and rucola salad

Taggar:
Barnvänlig
<650 kcal 2P-baserat
Mjölkfri
Allergener:
Pesce
Senf
Egg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Sej

30 g

Pankoströbröd

1 portionspåse

Dill

500 g

Bakpotatis

½ st

Ekologisk citron

4 g

Vitlöksflörter

40 g

Rucola

50 g

Majonnäs

6 g

Senap

½ st

Äpple

½ portionspåse

Bladpersilja

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 5)

1 st

Ägg (steg 3)

¼ tsk

Socker

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2691 kJ
Energi (kcal)643 kcal
Fett29.6 g
varav mättat3.5 g
Kolhydrater63.1 g
varav socker8.7 g
Kostfiber5.2 g
Protein32 g
Kolesterol0.1 mg
Salt3 g

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform

Instruktioner

1
2
3
4
5
6