Skip to main content
Healthy low cal fish - Alice backlog

Healthy low cal fish - Alice backlog

Allergener:
Fisk
Gluten
Vete
Mjölk

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Innehåller: Fisk)

150 g

Brunt snabbris

½ st

Rostad lök

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Bladpersilja

30 g

Calabresepesto

1 g

Chiliflakes

75 ml

Gräddfil

(Innehåller: Mjölk)

½ st

Vitlöksklyfta

½ st

Gurka

1 st

Citrusfrukt

½ st

Lök

2 st

Tomat

Näringsvärden

Energi (kJ)2546 kJ
Energi (kcal)608 kcal
Fett17.7 g
varav mättat6.5 g
Kolhydrater74.7 g
varav socker9.3 g
Kostfiber7.9 g
Protein32.2 g
Salt1.3 g
Trans Fat0.2 g
Potassium501.9 mg
Calcium34.9 mg
Iron1.2 mg

Instruktioner