Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.
250 g
Torsk
(Innehåller: Fisk)
150 g
Brunt snabbris
½ st
Rostad lök
(Innehåller: Gluten, Vete)
1 st
Bladpersilja
75 ml
Gräddfil
(Innehåller: Mjölk)
½ st
Vitlöksklyfta
½ st
Gurka
1 st
Citrusfrukt
½ st
Lök
2 st
Tomat
4 g
Harissakrydda
10 g
Pinjenötter
(Kan innehålla spår av: Vete, Nötter, Jordnötter, Sesam, Korn, Havre, Råg, Spelt)
¼ tsk
Salt till inläggning
½ msk
Olja till sallad
¼ tsk
Salt till fisk
¼ tsk
Socker till inläggning