Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Våra gyozas är färdiga efter bara några minuter i pannan. Tillsammans med en härlig grönsallad med gurka, sesamfrön och koriander som får smak av asiatisk dressing blir de en perfekt lunch.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
200 g
Gyoza med grönsaker
(Innehåller Soja, Vete, Gluten Kan innehålla Ägg, Fisk, Blötdjur, Jordnötter, Sesam, Selleri, Kräftdjur)
100 g
Salladsmix
20 g
Sesamfrön
(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)
1 st
Salladslök
40 g
Asiatisk dressing
1 portionspåse
Koriander
1 st
Gurka
1 msk
Vatten till dressing
Skölj salladsmix.
Skär gurka i halvmånar.
Skär salladslök i tunna skivor.
Grovhacka koriander.
Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.
Placera gyoza med den platta sidan ner i ett lager i pannan. Stek i 1–2 min, eller tills botten är gyllenbrun.
Tillsätt vatten och ångkoka under lock i 2–3 min, eller tills genomvarma.
TIPS: Använd aluminiumfolie om du inte har ett lock.
Blanda asiatisk dressing och vatten i en liten skål.
Blanda dressingen med salladsmix, sesamfrön, gurka, salladslök och koriander i en stor skål.
Lägg upp sallad i skålar och toppa med gyoza.