Krispig grönsaks- och gyozasallad
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Krispig grönsaks- och gyozasallad

Sharingrätt | med asiatisk dressing & sesamfrön

Superenkla och jättegoda recept för alla tidpunkter på dagen. Receptkort med 4 steg och portionerade ingredienser för 2 personer ingår. Våra gyozas är färdiga efter bara några minuter i pannan. Tillsammans med en härlig grönsallad med gurka, sesamfrön och koriander som får smak av asiatisk dressing blir de en perfekt lunch.

Allergener:
Soja
Vete
Gluten
Sesam

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
15 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

200 g

Gyoza med grönsaker

(Innehåller Soja, Vete, Gluten Kan innehålla Ägg, Fisk, Blötdjur, Jordnötter, Sesam, Selleri, Kräftdjur)

100 g

Salladsmix

20 g

Sesamfrön

(Innehåller Sesam Kan innehålla Nötter, Jordnötter)

1 st

Salladslök

40 g

Asiatisk dressing

1 portionspåse

Koriander

1 st

Gurka

Ingår inte i din leverans

1 msk

Vatten till dressing

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)1335 kJ
Energi (kcal)319 kcal
Fett15.6 g
varav mättat1.8 g
Kolhydrater31.3 g
varav socker6.3 g
Protein10.6 g
Salt2.1 g

Instruktioner

1

Skölj salladsmix.

Skär gurka i halvmånar.

Skär salladslök i tunna skivor.

Grovhacka koriander.

2

Hetta upp en skvätt olivolja i en stor stekpanna på medelhög värme.

Placera gyoza med den platta sidan ner i ett lager i pannan. Stek i 1–2 min, eller tills botten är gyllenbrun.

Tillsätt vatten och ångkoka under lock i 2–3 min, eller tills genomvarma.

TIPS: Använd aluminiumfolie om du inte har ett lock.

3

Blanda asiatisk dressing och vatten i en liten skål.

Blanda dressingen med salladsmix, sesamfrön, gurka, salladslök och koriander i en stor skål.

4

Lägg upp sallad i skålar och toppa med gyoza.

Meal right image

Upptäck liknande recept

Meal left image