Fyllig mjölkchokladbrownie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Fyllig mjölkchokladbrownie

Fyllig mjölkchokladbrownie

6–8 portioner | med vita chokladknappar & valnötter

Snöra på dig förklädet, kavla upp ärmarna och sätt på kockmössan. Det här bak-kitet passar perfekt även för de minsta kockarna. Recepten är inte bara välsmakande och enkla, utan också roliga att laga. Se hit alla chokladälskare! Nu svänger vi ihop en underbart god brownie med chokladknappar och valnötter – servera den som efterrätt eller fika och skäm bort familjen eller gästerna.

Allergener:
Mjölk
Soja
Gluten
Vete
Ägg
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

100 g

Mjölkchokladknappar

(Innehåller Mjölk, Soja Kan innehålla Nötter, Sesam, Havre, Spelt, Gluten, Vete, Korn, Råg, Jordnötter)

600 g

Chokladkaksmix

(Innehåller Gluten, Mjölk, Vete, Ägg Kan innehålla Senap, Soja)

80 g

Valnötter

(Innehåller Nötter Kan innehålla Sesam, Jordnötter)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)6843 kJ
Energi (kcal)1636 kcal
Fett87.3 g
varav mättat24.4 g
Kolhydrater183.6 g
varav socker25 g
Protein27 g
Salt2.2 g

Instruktioner

Smält choklad
1

Värm ugnen till 190 °C/170 °C (varmluft).

Placera mjõlkchokladknapparna i en medelstor skål. Värm chokladen i mikrovågsugnen i 20 sek åt gången tills den är smält. Rör om mellan varje omgång.

TIPS: 1) Vi rekommenderar att du tar ut bakmixen från kylskåpet 30 min innan den ska användas. 2) Smält chokladen i vattenbad om du inte har en mikro.

Blanda kaksmet
2

Blanda kakmix, smält choklad och valnötter i en stor skål.

Grädda kaka
3

Häll smeten i en fyrkantig bakform med bakplåtspapper och platta till med en slickepott. Toppa med vita chokladknappar.

Grädda i ugnen i 30–35 min.

TIPS: Använd en provsticka för att se om kakan är färdig, om stickan är torr är kakan färdig.

Servera
4

Låt kakan svalna innan servering.