Skip to main content
Fried duck

Fried duck

with mushroom risotto

Taggar:
Under 650 kcal
Glutenfri
Allergener:
Nötter

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

280 g

Ankbröst, sous vide

1 st

Schalottenlök

2 st

Vitlöksklyfta

150 g

Risottoris

4 g

Kycklingbuljong

200 g

Champinjoner

1 st

Zucchini

1 st

Timjan

20 g

Hasselnötter

1 g

Grovmalen svartpeppar

40 g

Finriven ost

30 g

Spenat

Ingår inte i din leverans

1 msk

Smör (steg 5)

efter behov

Smör (steg 3)

efter behov

Smör (steg 1)

5 dl

Vatten (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

Näringsvärden

Energi (kJ)1840 kJ
Energi (kcal)440 kcal
Fett14.1 g
varav mättat4.7 g
Kolhydrater66 g
varav socker3.7 g
Kostfiber4 g
Protein10.8 g
Salt2.2 g
Potassium400 mg
Calcium7.3 mg
Iron0.6 mg

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform

Instruktioner

1
2
3
4
5
6