Skip to main content
European INTL copy 2

European INTL copy 2

with carrot, green beans and bread

Taggar:
Enkel att förbereda
Allergener:
Gluten
Soja
Vete

Produceras i en anläggning som hanterar ägg, mjölk, fisk, jordnötter, sesamfrö, skaldjur, soja, trädnötter och vete.

Tillagningstid25 minuter
tio minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

225 g

Nötfärs

300 g

Potatis

8 g

Buljong

20 ml

Sojasås med lågt saltinnehåll

(Innehåller: Gluten, Soja, Vete)

150 g

Haricots verts

1 st

Lök

2 st

Morot

1 st

Vitlöksklyfta

16 g

Majsstärkelse

2 st

Baguette

(Innehåller: Gluten, Vete)

1 st

Bladpersilja

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till potatis

1 msk

Olja till stekning

¼ tsk

Salt till kött

1 msk

Smör till sås

4 dl

Vatten till gryta

4 msk

Vatten till stärkelseblandning

Näringsvärden

Energi (kJ)3712 kJ
Energi (kcal)887 kcal
Fett31.5 g
varav mättat11.6 g
Kolhydrater115 g
varav socker19 g
Kostfiber13 g
Protein39.1 g
Salt5.9 g
Potassium935.1 mg
Calcium61.9 mg
Iron0.7 mg

Instruktioner

1
2
3
4
5
6