Creamy mustard meatballs
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Creamy mustard meatballs

Creamy mustard meatballs

with parsnip mash and roasted cabbage

Allergener:
Gluten
•Vete
•Mjölk
•Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Blandfärs

25 g

Ströbröd

(Innehåller Gluten, Vete)

75 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Kycklingbuljong

500 g

Bakpotatis

1 portionspåse

Bladpersilja

200 g

Spetskål

15 g

Senap

(Innehåller Senap)

1 st

Palsternacka

Ingår inte i din leverans

3 msk

Mjölk

½ tsk

Salt (steg 1)

1 st

Ägg (steg 2)

½ tsk

Salt (steg 2)

1 msk

Olivolja (steg 2)

1 tsk

Socker (steg 4)

3 msk

Mjölk (steg 4)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3773 kJ
Energi (kcal)902 kcal
Fett49.5 g
varav mättat22.2 g
Kolhydrater78.8 g
varav socker18.7 g
Protein38.2 g
Salt4.2 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6