.
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
50
Riven mozzarella
(Innehåller Mjölk)
75
Tortilla chips
(Kan innehålla Mjölk)
1
Salladslök
1
Grön paprika
1
Morot
1
Vitlöksklyfta
1
Rödlök
1
Svarta bönor
3
Tex-Mex
1
Krossade tomater
75
Crème fraiche
Halvera paprika och ta bort kärnhus. Finhacka paprika, morot och rödlök. Pressa vitlök. Ansa salladslök och skiva den tunt. Häll av och skölj svarta bönor i en sil.
Hetta upp en skvätt olja* i en kastrull på medelvärme. Lägg paprika, morot och rödlök i kastrullen. Krydda med en nypa salt* och peppar*. Fräs grönsakerna tills de har mjuknat, 4-5 min. Rör om regelbundet så de inte bränns vid.
Rör i vitlök och Hello Mexico kryddmix i kastrullen. Stek tills det börjar dofta, 2-3 min, under omrörning.
Häll i krossade tomater och svarta bönor i kastrullen. Koka upp på hög värme. Sänk till medelvärme när chilin börjar koka. Låt sjuda under regelbunden omrörning tills chilin har tjocknat, 12-15 min. Krydda med salt* och peppar*. Tips: Tillsätt en skvätt vatten om du tycker att såsen blir för tjock.
Fördela chilin mellan era skålar och toppa med en klick crème fraîche. Strö över riven mozzarella [1/2 påse, 2 pers] och salladslök. Servera med tortillachips vid sidan av.