topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Chicken tenderloin

with red wine jus and lemon pearl couscous

Taggar:
Snabb
•<650 kcal 2P-baserat
•Proteinrik
Allergener:
Gluten
•Vete
•Sulfiter
•Selleri

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid20 minuter
20 minuter
NivåMedel

Ingredienser

Antal portioner

170 g

Pärlcouscous

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Ägg, Lupin, Senap, Soja)

2 st

Tomat

60 g

Rödvinssås

(Innehåller Sulfiter)

280 g

Kycklinginnerfilé

1 st

Vitlöksklyfta

4 g

Grönsaksbuljong

(Innehåller Selleri)

½ st

Rosmarin

60 g

Salladsmix

1 st

Ekologisk citron

75 g

Rödkål, förskuren

20 g

Finriven ost

1 st

Äpple

Ingår inte i din leverans

efter behov

Smör (steg 4)

4 dl

Vatten (steg 1)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2464 kJ
Energi (kcal)589 kcal
Fett7.7 g
varav mättat2 g
Kolhydrater79.5 g
varav socker18.9 g
Protein45.7 g
Salt2.4 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6