
Crispy chicken katsu
with cabbage slaw and ginger rice
Taggar:
Barnvänlig
Allergener:
Gluten
•Vete
•Soja
•Senap
•Ägg
Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.
Tillagningstid25 minuter
25 minuter
SvårighetsgradLätt
Ingredienser
Antal portioner
300 g
Kycklingbröstfilé
50 g
Panko ströbröd
(Innehåller Gluten, Vete)
150 g
Långkornigt vitt ris
4 g
Curry-on
25 ml
Sojasås
(Innehåller Vete, Soja, Gluten)
40 g
Sweet chilisås
150 g
Förskuren spetskål
25 g
Majonnäs
(Innehåller Senap, Ägg)
½ st
Lime
1 st
Morot
½ st
Ingefära
Ingår inte i din leverans
½ msk
Olivolja (steg 1)
3 msk
Vatten (steg 1)
½ tsk
Salt (steg 1)
2 msk
Vetemjöl (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 2)
1 st
Ägg (steg 2)
¼ tsk
Salt (steg 4)
½ msk
Smör (steg 5)
½ msk
Vetemjöl (steg 5)
1.5 dl
Vatten (steg 5)
Köksredskap
•Stekpanna
•Rivjärn
•Kastrull
Instruktioner
1
2
3
4
5
6