Creamy rosemary chicken and kale pot pie
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Creamy rosemary chicken and kale pot pie

With buttered baked crust

Allergener:
Gluten
Vete
Senap
Mjölk

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
20 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

1 st

Pizzadeg

(Innehåller: Gluten, Vete Kan innehålla spår av: Sesam)

300 g

Kycklingbröstfilé

1 g

Majs

1 st

Morot

4 g

Kycklingbuljong

15 g

Senap

(Innehåller: Senap)

50 g

Grönkål, skuren

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller: Mjölk)

1 st

Rosmarin

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt till kött

1 dl

Vatten till sås

¼ tsk

Salt till sås

1 msk

Smör till deg

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)4234 kJ
Energi (kcal)1012 kcal
Fett39.2 g
varav mättat22.4 g
Kolhydrater109.7 g
varav socker14.3 g
Protein58.2 g
Salt5.6 g

Instruktioner

1
2
3
4
5
6