Skip to main content
Butternut mash with Gnocchi and pesto
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Butternut mash with Gnocchi and pesto

Allergener:
Gluten
Mjölk
Vete
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Spenat- och ricottatortelloni

(Innehåller: Gluten, Mjölk, Vete, Ägg Kan innehålla spår av: Soja, Selleri, Kräftdjur, Fisk, Blötdjur, Senap, Nötter)

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Bladpersilja

1 st

Basilika

20 g

Solroskärnor

20 g

Finriven ost

(Innehåller: Mjölk, Ägg)

50 g

Prosciutto

40 g

Rucola

1 st

Rödlök

½ st

Zucchini

1 st

Tomat

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2454 kJ
Energi (kcal)586 kcal
Fett20.3 g
varav mättat6.4 g
Kolhydrater70.3 g
varav socker11.9 g
Protein28.8 g
Salt3.2 g

Instruktioner