Blackened cajun trout
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Blackened cajun trout

Blackened cajun trout

with sweet potato mash and salsa

Taggar:
Glutenfri
Max 50g kolhydrater
Allergener:
Fisk
Sulfiter
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Öring

(Innehåller Fisk)

4 g

Ay Cajun-ba

(Innehåller Sulfiter)

450 g

Sötpotatis

1 st

Gurka

1 st

Tomat

1 portionspåse

Koriander

½ st

Lime

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

2 g

Rökt paprikapulver

1 st

Vitlöksklyfta

Ingår inte i din leverans

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 3)

3 msk

Mjölk (steg 5)

½ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2724 kJ
Energi (kcal)651 kcal
Fett39.2 g
varav mättat3.6 g
Kolhydrater41.5 g
varav socker6.9 g
Protein30.7 g
Salt3.6 g

Köksredskap

Stekpanna
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6