Skip to main content
Beetroot baked salmon

Beetroot baked salmon

with mustard dill pickle cucumber salad

Allergener:
Fisk
Mjölk
Sulfiter
Senap
Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

250 g

Laxfilé

½ st

Rödbeta

½ paket

Crème fraiche

½ st

Gräslök

1 st

Gurka

½ st

Rödlök

½ st

Dill

12 ml

Vitvinsvinäger

12 g

Grov senap

40 g

Rucola

1 st

Worcestershiresås

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 1)

½ tsk

Socker (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

Näringsvärden

Energi (kJ)2997 kJ
Energi (kcal)716 kcal
Fett41 g
varav mättat12.5 g
Kolhydrater55.5 g
varav socker11.4 g
Kostfiber5 g
Protein33.3 g
Kolesterol100 mg
Salt3.2 g
Potassium1179.3 mg
Calcium25.9 mg
Iron0.6 mg

Köksredskap

Bakplåt
Stekpanna
Box Grater

Instruktioner

1
2
3
4
5
6