topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Beetroot baked salmon

Beetroot baked salmon

with mustard dill pickle cucumber salad

Allergener:
Fisk
•Mjölk
•Sulfiter
•Senap
•Soja

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

500 g

Potatis

250 g

Laxfilé

(Innehåller Fisk)

½ st

Rödbeta

½ paket

Crème fraiche

(Innehåller Mjölk)

½ portionspåse

Gräslök

1 st

Gurka

½ st

Rödlök

½ portionspåse

Dill

12 ml

Vitvinsvinäger

(Innehåller Sulfiter)

12 g

Grov senap

(Innehåller Senap)

40 g

Rucola

1 st

Worcestershiresås

(Innehåller Soja)

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 1)

½ tsk

Socker (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Salt (steg 3)

1 msk

Olivolja (steg 3)

¼ tsk

Salt (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2997 kJ
Energi (kcal)716 kcal
Fett41 g
varav mättat12.5 g
Kolhydrater55.1 g
varav socker11.6 g
Protein33.3 g
Salt3.2 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Stekpanna
•Box Grater

Instruktioner

1
2
3
4
5
6