Baked sea bream and creamy mustard sauce
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile

Baked sea bream and creamy mustard sauce

with mashed potatoes and bacon beans

Allergener:
Fisk
Mjölk
Sulfiter
Ägg
Senap

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid35 minuter
35 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

300 g

Guldsparid

(Innehåller Fisk)

1 portionspåse

Timjan

½ st

Schalottenlök

2 st

Vitlöksklyfta

500 g

Bakpotatis

1 portionspåse

Gräslök

150 g

Haricots verts

140 g

Bacon, tärnad

150 ml

Matlagningsgrädde

(Innehåller Mjölk)

4 g

Kycklingbuljong

20 g

Honung- & senapsdressing

(Innehåller Sulfiter, Ägg, Senap)

½ st

Citron

Ingår inte i din leverans

½ tsk

Salt (steg 1)

3 msk

Mjölk (steg 1)

1 msk

Smör (steg 3)

½ msk

Olivolja (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)3987 kJ
Energi (kcal)953 kcal
Fett57 g
varav mättat22.9 g
Kolhydrater60.2 g
varav socker12.5 g
Protein51.5 g
Salt4 g

Köksredskap

Stekpanna
Ugnsform
Kastrull

Instruktioner

1
2
3
4
5
6