Skip to main content
Baked lemon oregano cod
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baked lemon oregano cod

Baked lemon oregano cod

with 'pan con tomate' and smokey garlic mayo

Allergener:
Fisk
Vete
Gluten
Senap
Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Innehåller: Fisk)

½ st

Citron

1 st

Oregano

1 st

Baguette

(Innehåller: Vete, Gluten)

2 st

Tomat

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Zucchini

250 g

Bakpotatis

50 g

Majonnäs

(Innehåller: Senap, Ägg)

2 g

Rökt paprikapulver

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Socker (steg 2)

2 msk

Smör (steg 3)

½ msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2997 kJ
Energi (kcal)716 kcal
Fett34.4 g
varav mättat10.6 g
Kolhydrater64.9 g
varav socker9.9 g
Protein33 g
Salt2.6 g

Köksredskap

Bakplåt
Rivjärn
Ugnsform

Instruktioner

1
2
3
4
5
6