Baked lemon oregano cod
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Baked lemon oregano cod

Baked lemon oregano cod

with 'pan con tomate' and smokey garlic mayo

Allergener:
Fisk
•Gluten
•Vete
•Senap
•Ägg

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid30 minuter
25 minuter
NivåLätt

Ingredienser

Antal portioner

250 g

Torsk

(Innehåller Fisk)

½ st

Citron

1 portionspåse

Oregano

1 st

Baguette

(Innehåller Gluten, Vete Kan innehålla Sesam)

2 st

Tomat

1 st

Vitlöksklyfta

1 st

Zucchini

250 g

Bakpotatis

50 g

Majonnäs

(Innehåller Senap, Ägg)

2 g

Rökt paprikapulver

Ingår inte i din leverans

¼ tsk

Salt (steg 2)

¼ tsk

Socker (steg 2)

2 msk

Smör (steg 3)

½ msk

Vatten (steg 5)

sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)2987 kJ
Energi (kcal)714 kcal
Fett34.4 g
varav mättat10.6 g
Kolhydrater64.2 g
varav socker12.1 g
Protein33 g
Salt2.6 g

Köksredskap

•Bakplåt
•Rivjärn
•Ugnsform

Instruktioner

1
2
3
4
5
6