topBanner
Asiatisk sallad med glaserad skinka

Asiatisk sallad med glaserad skinka

Förvandla din överblivna julskinka till en asiatisk sallad som kommer att ta dina smaklökar hela vägen till Phuket. 59% av alla svenskar får faktiskt julskinka över - och visst vore det synd att inte göra något bra av den?

Taggar:Jul

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener.

Tillagningstid15 minuter
SvårighetsgradMedel
Ingredienser
Antal portioner
2
4
Ingredienserarrow down iconarrow down icon
Antal portioner
2
4
Näringsvärden
Näringsvärdenarrow down iconarrow down icon
Energi (kJ)0 kJ
Energi (kcal)0 kcal
Fett0 g
varav mättat0 g
Kolhydrater0 g
varav socker0 g
Kostfiber0 g
Protein0 g
Kolesterol0 mg
Salt0 g
Instruktioner
Instruktionerarrow up iconarrow up icon
1

Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

2

Värm upp en stekpanna till medelhög värme och tillsätt sockret. Låt sockret bli gyllene.

3

Tillsätt sojasås och vinäger i stekpannan och låt den koka snabbt i ca 10-15 sekunder.

4

Tillsätt sedan skinkan och låt glasyren koka runt skinkan i ca 5 min på medelvärme.

5

Hacka salladslök och rödkål fint och lägg i en stor skål. Tillsätt edamamebönorna, resten av sojasåsen och saften från lime och nudlar.

6

Blanda allt tillsammans med den glaserade skinkan och toppa med jordnötter och koriander.