Asiatisk sallad med glaserad skinka
topBannerName Desktop
topBannerName Tablet
topBannerName Mobile
Asiatisk sallad med glaserad skinka

Asiatisk sallad med glaserad skinka

Förvandla din överblivna julskinka till en asiatisk sallad som kommer att ta dina smaklökar hela vägen till Phuket. 59% av alla svenskar får faktiskt julskinka över - och visst vore det synd att inte göra något bra av den?

Läs produktetiketten för att få all information om ingredienser och allergener. Vänligen kontrollera att ingredienserna, som du har hemma till detta receptet, passar dina allergen- och kostbehov.

Tillagningstid15 minuter
SvårighetsgradMedel
sideBannerName

Näringsvärden

Energi (kJ)0 kJ
Energi (kcal)0 kcal
Fett0 g
varav mättat0 g
Kolhydrater0 g
varav socker0 g
Protein0 g
Salt0 g

Instruktioner

1

Koka nudlarna enligt anvisningarna på förpackningen.

2

Värm upp en stekpanna till medelhög värme och tillsätt sockret. Låt sockret bli gyllene.

3

Tillsätt sojasås och vinäger i stekpannan och låt den koka snabbt i ca 10-15 sekunder.

4

Tillsätt sedan skinkan och låt glasyren koka runt skinkan i ca 5 min på medelvärme.

5

Hacka salladslök och rödkål fint och lägg i en stor skål. Tillsätt edamamebönorna, resten av sojasåsen och saften från lime och nudlar.

6

Blanda allt tillsammans med den glaserade skinkan och toppa med jordnötter och koriander.