Färska råvaror. Från leverantörer du kan lita på.

Ingredienserna i din matkasse är noggrant utvalda för att ge dig de bästa tänkbara förutsättningarna att laga riktigt god mat. För att veta var din mat kommer ifrån är lika viktigt som hur den smakar.

Därför arbetar vi nära ett antal handplockade leverantörer som vi verkligen litar på. Eldsjälar som arbetar hårt varje dag för att se till så att du får goda, fräscha ingredienser i din matkasse.

Allt vårt kött och all vår kyckling kommer från Sverige. Och all vår fisk är MSC eller ASC-certifierad. Varför? För att vi är övertygade om att färska, närproducerade råvaror också är de bästa - både för dig och miljön.

De ingredienser som inte går att få tag på i Sverige köper vi från pålitliga leverantörer i andra länder. Vår grekiska salladsost kommer till exempel från Grekland. Och vår pasta och parmesanost kommer från Italien - precis som pasta och parmesanost ska göra.

Oavsett vilka recept du väljer kan du alltid vara säker på att du hittar råvaror av högsta kvalitet i våra matkassar.


Gott för dig. Bra för din kropp.

Bra mat smakar inte bara bra på tungan utan känns också bra i magen. När våra kockar sätter ihop våra recept väger de in en mängd faktorer för att du ska kunna laga middagar som är både goda och näringsrika. Målet är att du alltid ska få i dig all energi och näring du behöver - utan onödiga kalorier. Därför innehåller en måltid från oss vanligtvis 500-750 kalorier.


Allergier

Tyvärr kan vi inte tillgodose speciella allergier. Eftersom alla kassar innehåller anpassade mängder ingredienser är det dock lätt att själv utelämna eller byta ut de ingredienser som kan orsaka en allergisk reaktion.


Mindre ingredienser att ha hemma. Mindre att tänka på.

Det finns inget värre än att ha plockat fram alla köksredskap, hällt olja i stekpannan och skruvat på fläkten - bara för att upptäcka att något saknas. Därför har vi sett till så att du bara behöver ha ett fåtal saker hemma - ingredienser som vi är ganska säkra på redan finns i ditt kök. De enda 7(! ) ingredienserna du behöver är:

  • Smör
  • Mjölk
  • Ägg
  • Socker
  • Olja
  • Salt
  • Peppar